Ο “Έρωτας Φυγάς” αλλάζει τηλεοπτική στέγη – Το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου
Μέσω μιας ανάρτησης στα social media o σεναριογράφος του «Έρωτα φυγά», Δημήτρης Απόστολου αναφέρεται στη διακοπή της σειράς από το OPEN αλλά και στα σενάρια για τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1.
Ο Δημήτρης Αποστόλου κάνει λόγο για «φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1» ενώ επισημαίνει την ικανοποίησή του, καθώς η σειρά «Έρωτας φυγάς» σεναριακά «περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι απ’ το πρωτότυπο format».
Σχετικό Άρθρο
Έρωτας φυγάς: Τέλος από το OPEN – Αυτό είναι το μέλλον της σειράς
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Χαρά μεγάλη και απερίγραπτη δικαίωση που καταφέραμε να γίνουμε πιονέροι νέων τηλεοπτικών ηθών, γιατί έστω και από ένα μικρό τηλεοπτικό μετερίζι αγαπηθήκαμε και συνδεθήκαμε με τόσο κόσμο, όχι γιατί κομίσαμε νέας γλαύκας στο είδος, αλλά γιατί όλοι σ’ ό,τι κάναμε από όποιο πόστο, ήμασταν τίμιοι, σοβαροί, ενθουσιώδεις με πλήρη άγνοια κινδύνου και με απύθμενα κουράγια και αντοχές!»
Συμπληρώνει ότι: «Nιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση (σε κόντρα διαφόρων ανυπόστατων και άκυρων που γράφονται), αφού ειδικά φέτος η σειρά σεναριακά περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι απ’ το πρωτότυπο format».
Προσθέσει επίσης ότι: «ένας “έρωτας” λοιπόν made in Greece που αποδεικνύει ότι δεν υπολειπόμαστε σε παραμύθι και ρεαλισμό απ’ τα πανάκριβα προϊόντα της μη φίλης γείτονας χώρας και τεκμηριώνει ότι δεν υστερούμε σε ταλέντο στους “ζωγράφους” της εικόνας, της αναπαράστασης και της γλώσσας, και που επιβραβεύτηκε φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση».
Ο Δημήτρης Αποστόλου προσθέτει παράλληλα αναφορικά με τη σειρά «Έρωτας φυγάς»: «Ένας “φυγάς” που ασφαλής πλέον χωρίς ορατούς και αόρατους διώκτες, θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να “ξεφεύγει” αφού μπορεί, να φωτίζει αγάπες που δικαιώνονται, να ευλογεί αγώνες και θυσίες που καθαγιάζονται, να αναδείξει ανθρώπους που μεταμορφώνονται και να ξεδιπλώσει ιστορίες που έχουμε ξανακούσει, γιατί ξεπήδησαν απ’ το δικό μας DNA! Και ας “ζουν” αυτοί οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους σε μια ιστορική περίοδο (τη καθοριστικότερη για την σύγχρονη ιστορία μας) που δεν τη προλάβαμε οι περισσότεροι και όσοι τη βίωσαν θέλουν να τη ξεχάσουν».
Κλείνοντας, ο σεναριογράφος υπογραμμίζει «καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας… Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε».